Hittills har jag fött upp två kullar och kattfamiljen består idag av fem fina Birmor som förgyller hela familjens liv otroligt mycket. Våra numera kastrerade familjekatter heter Tintin och Milly. Våra tre avelshonor heter Luna, Rosie och Coco.

Kontakta mig gärna för mer information:
kittyhill@adru.se

Välkommen till Kitty Hill, en liten birmauppfödning högt uppe över Göteborg!

Jag som har Kitty Hill heter Selena Markson.

Jag är född i Kanada men har bott i Sverige de senaste 20 åren. Jag bor i en villa med man, tre barn och fyra underbara birmakatter uppe på en kulle vid Delsjön, mitt i Göteborg. När jag inte sysslar med alla barn och katter jobbar jag som klarinettist i Göteborgs Symfoniker

Jag har alltid älskat djur och är uppvuxen med både hund och katt. När min fina huskatt Zoe gick bort vid 18 års ålder, tänkte jag att jag skulle ta en liten paus med husdjuren. Barnen var fortfarande ganska små och livet rullade på för fullt. Efter c:a två veckor stod jag bara inte ut längre och började leta katt på internet. Vårt hem kändes helt tomt utan katt.

Det var då jag blev intresserad av den vackra, mysiga och roliga rasen Helig Birma.

Jag köpte mina första två Birmor 2007, Milly, en vacker lilamaskad hona från Amentis uppfödning i Skåne och Tintin, en ståtlig chokladtabbyhane från Landahlias som ligger i Lidköping. Redan då tänkte jag på avel och intresset har bara vuxit sig större och större.