Milly (S* Amentis Hebe)
Lilamaskad kastrathona
Stamtavla för Milly (pdf)

Milly är mattes lilla knäkatt. Lyckligast draperad över min ena axel, en riktig kelgris. Hon är en mycket söt men också bestämd katt som är ledaren här hemma. Milly är mamma till min första kull.

Fler bilder på Milly hittar du här!

Tintin (S* Landahlia Gourmet Gaston)
Chokladtabbymaskad kastrathane
Stamtavla för Tintin (pdf)

Tintin är en underbar familjekatt. Helt avslappnad med alla, väldigt kelen och rolig. Tintin är sönernas älsklingskatt och är alltid i närheten av en av dem när de är hemma.

Fler bilder på Tintin hittar du här!

Rosie (S* Moses Priya)
Brunmaskad fertil hona
Stamtavla för Rosie (pdf)

Rosie är en underbar och sällskaplig ung katt, som har tagit hela familjen med storm. Hon är både kelig och lekfull och med världens "coolaste" attityd mot de andra katterna. Hon bär stora förhoppningar både vad gäller utställningar och avel. En riktig liten pärla med andra ord.

Fler bilder på Rosie hittar du här!

 

Luna (S* Kitty Hill Luna)
Blåmaskad fertil hona
Stamtavla för Luna (pdf)

Luna är en näpen och mild liten dam, väldigt feminin med fantastiska blå ögon. Hon är något försktig av sig, men en trevligare katt får man leta efter. Hon är till exempel den av våra katter här hemma som spinner högst och mest och älskar sin matte (och lillmatte), som flaskmatade henne från två veckors ålder och ett bra tag framöver. Luna är dotter till Milly och är en av våra avelshonor.

Fler bilder på Luna hittar du här!

Coco (S* Snowsox Doris)
Brunmaskad fertil hona
Stamtavla för Coco (pdf)

Vårt senaste tillskott och en otroligt söt liten tjej med djupblå ögon och alla markeringar på plats. Coco är fortfarande ganska "wild and crazy" – en riktig liten buse med en enorm aptit för allt (mest mat)! Hon är med sina kattkompisar jämt och håller dem alla på tårna! Jag har ställt ut henne några gånger med fina resultat och hoppas hon kommer att ge oss fina kattungar framöver! Coco har numera flyttat hem till Mia och Urban, men är fortsatt avelshona för Kitty Hill.

Fler bilder på Coco hittar du här!